Mittwoch, 19. Februar 2020

TOP BOKSS ZĀBAKI

Visi lielie zīmoli sākas ar lielu stāstu, un Virtuos Boksa noteikti nav izņēmums. Eiropas sporta apavi zīmols tika dibināta itāļu-native, Donato De Martis , kurš ir veicis uz mantojumu prasmju nodotas viņa tēvs, Alessandro.
Tāpat kā daudzi itāļi brīdī, Alessandro De Martiis apmetās Turīnā, Itālijā, meklējot labāku dzīvi, pēc aizbēgšanas viņa mājas Dienviditālijas Otrā pasaules kara laikā. Alessandro ceļš, lai kļūtu par profesionālu bokseris kļuva par perfektu izejas koncentrēt savu enerģiju un veidot jaunu dzīvi. Vēl šodien, Donato dziļi lolo atmiņas viņam ir par mācīšanās kaste no sava tēva, un spilgti atceras lepnumu, viņš juta, katru reizi, kad viņš paslīdēja uz tēva kurpes un cimdus.
Par godu Alessandro mantojums, Donato turpināja tēva pēdās kā profesionāls cīnītājs, un galu galā, kā treneris pie pasaules slavenā 5th Street pilsētā Miami Beach, Florida , mācību objekta slavena Muhameda Ali debija. Visā savas ilgās karjeras, Donato ir iemācījušies standartus nepieciešami iznīcinātājs aprīkojumu, un noteikti, lai noteiktu Virtuos Boxing kā iestādi un līderis boksa nozarē. Ar savu pastāvīgo apņemšanos izcilību un viņa saprotot, ka pastāv ne aizvietot augstākās kvalitātes, Virtuos rada autentisku un izturīgu itāļu darināti apavi un apģērbu no labākajiem materiāliem, lai nodrošinātu, jūs vienmēr augšpusē savu spēli.
Tāpat kā kaislību un mīlestību boksa ka Alessandro pagājis uz viņa dēlu, Virtuos mērķis ir arī iedvesmot un modināt nākamās paaudzes bokseri. Caur gadsimtiem īpašu meistarība un zināšanas par sportu, mēs ceram izveidot čempioni un palīdzēt viņiem pārbaudīt un virzīt savas robežas. Apvienojot boksa zināšanas ar reālu izpratni par mūsdienu visstraujāk augošo sporta Virtuos boksa palīdz jums veikt jūsu labākais, no zvana līdz zvanam. Pirms viss cits, mēs ceram, ka tad, kad jūs paslīdēt uz mūsu kurpes, jūs jūtaties savu spēku, un tajā pašā laikā, realizēt savu.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen